Lästips

Vill Du läsa mer om Ulrica Norberg och yoga kan jag rekommendera hennes mycket vackra och innehållsrika böcker:

Poweryoga (2002) Ica bokförlag
Inbunden. 128 sidor. Foton av Andreas Lundberg.

Om yoga och Poweryoga. Förklaring av kroppens energifält och andning. Genomgång av ställningar för grundläggande Poweryogapass med bilder.

 

Meditation (2004) Ica bokförlag
Inbunden. 128 sidor. Foto: Andreas Lundberg.
Form: Alexandra Frank.

Om meditation och medvetenhet. Diskussion kring vad meditation kan vara och erbjuda. Ger en tillbakablick på meditationens historia, några olika metoder och läror. Boken innehåller kapitel om andning, ett avspänningsprogram, reflektioner från vana meditatörer mm.

Hathayoga (2007) Ica bokförlag
Foto: Andreas Lundberg.

Hathayoga är en av yogans grundgrenar och är alla moderna yogaformers ursprung och källa. Hathayoga arbetar med att bygga upp energi och styrka genom Asanas, rörelser och positioner, som tränar och disciplinerar kropp och sinne. Yoga ställer inga krav på prestation, perfektion eller resultat. I yogan får du vara den du är, visa det du vill av dig själv, ha roligt, ha tråkigt och arbeta i ditt eget tempo.

Jag kan också varmt rekommendera Ulricas hemsida: www.omyoga.se

/Annette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *