Vi firar internationella yogadagen 21 juni 2018

Varmt välkomna att fira Den Internationella Yogadagen med ett yogapass i Skarhults slottspark, torsdagen den 21 juni kl 17.30-18.30. Yogapasset är gratis och öppet för alla, oavsett om du är van yogautövare eller aldrig satt din fot på en yogamatta tidigare.
Och yogapasset är öppet för BÅDE kvinnor och män! Det lär ha varit så att yoga från början enbart var tillåten för män att utöva. Såväl de fysiska som de själsliga övningarna var nog rent av skadliga för kvinnor minsann. Men numera har yoga av någon outgrundlig anledning istället blivit starkt förknippat med kvinnor, något jag hoppas att ni gärna vill vara med och råda bot på. Så extra välkomna tillbaka till yogan igen alla män – ”You go boy” – vi saknar er! Årets tema vid utställningen på Skarhult slott är Den goda manligheten och kanske kan yoga, med sitt fokus på välmående och utveckling av såväl kropp som själ, vara en del av den.
Ta med dig en yogamatta (jag har några att låna ut) och gärna ett badlakan att lägga under, om det mot förmodan skulle ha regnat under dagen, ha bekväma träningskläder på dig och du tränar barfota.
Då Skarhults slottspark är privat och alltså stängd för allmänheten efter kl 17, så måste du anmäla dig till mig via info@vinyasa.se senast onsdagen den 20/6. Passet är inte anpassat för barn, utan har åldersgräns 16 år.
Stort och varmt tack till Alexandra von Schwerin, Skarhults Slott.
OM Shanti

Annette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *